дискриминация ли е

Добър ден..,искам да се кансултирам,споделяйки огромното си разочарование от заведение в бургас,за празника на жената!след като женска компания от 8 човека платихме по 35 лв. куверт във въпросното заведение,където се оказа,че по-голямата част от клиентите там,бяха от ромски произход...,останахме много разочаровани от циганската музика,която преобладаваше в заведението,
аз лично се почувствах дискриминирана,защото съм завършила народно пеене...БЪЛГАРКА СЪМ макар да съм израстнала в цигански квартал и имах огромното желание да изпълня една народна песен,като отидох при колегите музиканти повечето от ромски произход,давайки им 10 лв. eстествено недоказуемо,защото не издават касов бон!Отговориха ми че ще може,ама по-късно понеже "имали програма" и си прибраха парите!Изобщо не ми е за 10-те лева въпроса е в това,че аз и компанията ми също сме клиенти които сме си платили да се забавляваме а вместо това седяхме със запушени уши.Наистина много се разочаровахме...,особено аз,защото исках да зарадвам майка си,като я изведа един път...!
Афектирана от провалената вечер отидох при управителката на заведението и и обясних че съм си платила на оркестъра..,при което тя се обърна и ми каза,тук НЕ Е КАРАОКЕ!
Просто нямам думи..,умът ми не проумява,как в българско заведение на плажа преобладаваше ЦИГАНИЯТА и как 8 човека си платихме по 35 лв. на човек,за това!

...
Това беше въпрос от рубриката "хората питат, адвокати отговарят".

Задай своя въпрос

Най-новите статии

Избрани от редакцията

Още от близо 1000 статии

Потърси правата си