2018-09-28 Стажант в pravatami.bg | pravatami.bg

Стажант в pravatami.bg

Срокът за кандидатстване изтече.

Ние, Праватарите, търсим новите и свежи попълнения в голямото семейство на pravatami.bg!

Искаш ли да допринесеш за развитието на обществото, в което живееш? А какво ще кажеш заедно с това да трупаш нови знания и опит? Ако отговорът ти е “да!”, то можеш да се включиш в каузата ни като стажант. Ти си мотивиран, амбициозен и искаш да съчетаеш любовта към писането с любовта към правото? Тогава авторската позиция е точно за теб! Над 200 000 души на месец ще четат твоите материали и ще разчитат на теб да повишат правната си култура.

Кои сме ние?

Амбициозни и енергични млади хора, които преследват една обща кауза вече 6 години! Разкодираме законите на разбираем език и отделяме от времето си за повишаване на правната култура на българското общество. Смятаме, че по този начин ще спомогнем за формирането на все по-голяма общност от активни, мислещи и отстояващи правата си граждани.

Ако споделяш тези ценности и си готов да се включиш в нашата мисия, не се колебай и го направи! Ще се радваме да поговорим с теб.

Ти:

Ние:

Стажът е неплатен. Заслужаваш да получаваш и финансово удовлетворение от приноса си за обществото, но не можем да си го позволим. Ние сме Сдружение в обществена полза, доброволци сме. Приходите, които успяваме да реализираме с реклама и продукти, са за поддръжка на сайта, сървърите и най-необходимото за нашето съществуване. Това няма да е така за дълго. Ще се радваме време да успеем да предложим платена позиция на най-отговорните и талантливи стажанти. При нас или при партньорски организации и компании.

Къде?

Базирани сме в София, но това няма значение. Можеш да се присъединиш към нас от всяка точка на света. Работим дистанционно, в облака. Използваме инструменти като Slack (нашият щаб и централно място за комуникация), Trello и Google Drive. Правим и страхотни екипни сбирки – в града и сред природата.

Как да кандидатстваш?

Отговори на няколко въпроса по-долу и прикачи CV. Очакваме кандидатурата ти не по-късно от 27 септември 2018г.

Срокът за кандидатстване изтече.


Полезни линкове:

За нас и екипът: https://pravatami.bg/ekip
Медиите за нас: https://pravatami.bg/novini

 

pravatami.bg ekip

 

Вземи до -50% отстъпки от правни услуги, достъп до база данни с над 130 документа и бързо обслужване

Виж как10 правни курса,
които спестяват стотици левове