Стажант в pravatami.bg

Срокът за кандидатстване изтече.

Ние, Праватарите, търсим новите и свежи попълнения в голямото семейство на pravatami.bg!

Искаш ли да допринесеш за развитието на обществото, в което живееш? А какво ще кажеш заедно с това да трупаш нови знания и опит? Ако отговорът ти е “да!”, то можеш да се включиш в каузата ни като стажант. Ти си мотивиран, амбициозен и искаш да съчетаеш любовта към писането с любовта към правото? Тогава авторската позиция е точно за теб! Над 200 000 души на месец ще четат твоите материали и ще разчитат на теб да повишат правната си култура.

Кои сме ние?

Амбициозни и енергични млади хора, които преследват една обща кауза вече 6 години! Разкодираме законите на разбираем език и отделяме от времето си за повишаване на правната култура на българското общество. Смятаме, че по този начин ще спомогнем за формирането на все по-голяма общност от активни, мислещи и отстояващи правата си граждани.

Ако споделяш тези ценности и си готов да се включиш в нашата мисия, не се колебай и го направи! Ще се радваме да поговорим с теб.

Ти:

  • Си студент по Право (без значение в кой курс на обучение) или скоро завършил Право.
  • Имаш добра компютърна подготовка и не се плашиш от онлайн комуникацията.
  • Готов си да се отдадеш на каузата в периода 01.10.2018г. – 23.12.2018г.
  • Отговорен, упорит и любопитен си.

Ние:

  • Ще ти дадем огромно поле за изява, където да споделиш своите умения, знания и опит.
  • Ще ти помогнем да развиеш своите личностни и професионални качества.
  • Ще те запознаем с млади и амбициозни професионалисти в сферата на правото, споделящи твоите ценности и интереси.
  • Ще бъдем твои приятели.
  • Ще получиш сертификат и препоръка на български и английски – много полезно, ако решиш да специализираш в чужбина и често голям плюс при кандидатстването за работа.

Стажът е неплатен. Заслужаваш да получаваш и финансово удовлетворение от приноса си за обществото, но не можем да си го позволим. Ние сме Сдружение в обществена полза, доброволци сме. Приходите, които успяваме да реализираме с реклама и продукти, са за поддръжка на сайта, сървърите и най-необходимото за нашето съществуване. Това няма да е така за дълго. Ще се радваме време да успеем да предложим платена позиция на най-отговорните и талантливи стажанти. При нас или при партньорски организации и компании.

Къде?

Базирани сме в София, но това няма значение. Можеш да се присъединиш към нас от всяка точка на света. Работим дистанционно, в облака. Използваме инструменти като Slack (нашият щаб и централно място за комуникация), Trello и Google Drive. Правим и страхотни екипни сбирки – в града и сред природата.

Как да кандидатстваш?

Отговори на няколко въпроса по-долу и прикачи CV. Очакваме кандидатурата ти не по-късно от 27 септември 2018г.

Срокът за кандидатстване изтече.


Полезни линкове:

За нас и екипът: https://pravatami.bg/ekip
Медиите за нас: https://pravatami.bg/novini

 

pravatami.bg ekip

 

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.