2017-07-25 Стажант в pravatami.bg | pravatami.bg

Стажант в pravatami.bg

Търсиш си интересно и полезно занимание през дългите горещи летни дни! Чудесно!

Срокът за кандидатстване изтече! Благодарим за интереса!

Ние, Праватарите, пък търсим новите си автори!

В следващите месеци можеш да се включиш в каузата ни като стажант. Ако си от онези мотивирани и амбициозни хора, които искат да трупат знания и опит, докато се забавляват, авторската позиция е точно за теб! Над 200 000 души на месец ще четат твоите материали и ще разчитат на теб да повишат правната си култура. Ролята на автор е отговорна, но интересна и удовлетворяваща.

Кои сме ние?

Амбициозни и енергични млади хора, които преследват една обща кауза вече почти 5 години! Разкодираме законите на разбираем език и отделяме от времето си за  повишаване на правната култура на българското общество. Смятаме, че по този начин ще спомогнем за формирането на все по-голяма общност от активни, мислещи и отстояващи правата си граждани.

Ако споделяш тези ценности и си готов да се включиш в нашата мисия, не се колебай и го направи! Ще се радваме да поговорим с теб. :)

Ти:

Ние:

Стажът е неплатен. Заслужаваш да получаваш и финансово удовлетворение от приноса си за обществото, но не можем да си го позволим. Ние сме Сдружение в обществена полза, доброволци сме. Приходите, които успяваме да реализираме с реклама и продукти, са за поддръжка на сайта, сървърите и най-необходимото за нашето съществуване. Това няма да е така за дълго. Ще се радваме време да успеем да предложим платена позиция на най-отговорните и талантливи стажанти. При нас или при партньорски организации и компании.

Къде?

Базирани сме в София, но това няма значение. Можеш да се присъединиш към нас от всяка точка на света. Работим дистанционно, в облака. Използваме инструменти като Slack (нашият щаб и централно място за комуникация), Trello и Google Drive. Правим и страхотни екипни сбирки – в града и сред природата.

Как да кандидатстваш?

Срокът за кандидатстване изтече! Благодарим за интереса!


Полезни линкове:

За нас и екипът: https://pravatami.bg/ekip
Медиите за нас: https://pravatami.bg/novini

 

pravatami.bg ekip

 10 правни курса, които ти спестяват стотици левове

//Track outbounds