2016-11-25 Стаж

Стаж

Автор в pravatami.bg

200,000 месечни потребители имат нужда от теб! Българското общество заслужава висока правна култура.

 

Стажантската кампания приключи.

 

Виж всички останали полета за изява.

 

Ние, Праватарите, търсим нови попълнения, с които да увеличим семейството си. В настоящата 3-месечна стажантска кампания към нас ще се присъединят хора, които имат желание и амбиция да трупат нови знания докато се забавляват. Ролята на автор на Права (статии) е отговорна и престижна, но и удовлетворяваща и приятна.

Основната ни цел е да повишаваме правната култура на гражданите и да допринасяме за развитието на българското общество. Правим всичко с много желание и изцяло в полза на другите. Борим се да създадем общност от активни, знаещи и мислещи хора. Ако споделяш нашите ценности и имаш желание да се включиш в тази мисия, ще се радваме да поговорим с теб.

Краен срок за кандидатстване: 24.11.2016 г.

Искаш ли:

Ако отговорите на тези въпроси са “ДA!” – тогава прочети по-надолу.

Кой?

Какво?

Стажът е неплатен. Заслужаваш да получаваш и финансово удовлетворение от приноса си за обществото, но не можем да си го позволим. Ние сме Сдружение в обществена полза, доброволци сме. Приходите, които успяваме да реализираме с реклама и продукти, са за поддръжка на сайта, сървърите и най-необходимото за нашето съществуване. Това няма да е така за дълго. Ще се радваме след 3 месеца да успеем да предложим платена позиция на най-отговорните и талантливи стажанти. При нас или при партньорски организации и компании.

Къде?

Базирани сме в София, но това няма значение. Можеш да се присъединиш към нас от всяка точка на света. Работим дистанционно, в облака. Използваме инструменти като Basecamp 3 (нашият щаб и централно място за комуникация), Trello и Google Drive, които правят това възможност. От време на време правим и страхотни екипни сбирки – в града и сред природата.

Защо?

Смятаме, че всеки трябва да има възможност да даде част от себе си на каузата за висока правна култура. Нашите 200,000 месечни потребители нарастват постоянно и отговорността ни пред тях става все по-голяма. Правата (статиите) трябва винаги да отговарят на търсенето за полезна и практична правна информация – на разбираем език. Не можем да се справяме сами. Имаме нужда от хора като теб!

Как?

Отговори на няколко въпроса по-долу и ни разкажи за себе си в срок до 24.11.2016 г. Ще дадем обратна връзка до края на месеца.

pravatami.bg ekip

 

Научавай най-новите си права. 1 имейл на седмица.10 правни курса, които ти спестяват стотици левове