Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Стаж

Автор в pravatami.bg

200,000 месечни потребители имат нужда от теб! Българското общество заслужава висока правна култура.

 

Стажантската кампания приключи.

 

Виж всички останали полета за изява.

 

Ние, Праватарите, търсим нови попълнения, с които да увеличим семейството си. В настоящата 3-месечна стажантска кампания към нас ще се присъединят хора, които имат желание и амбиция да трупат нови знания докато се забавляват. Ролята на автор на Права (статии) е отговорна и престижна, но и удовлетворяваща и приятна.

Основната ни цел е да повишаваме правната култура на гражданите и да допринасяме за развитието на българското общество. Правим всичко с много желание и изцяло в полза на другите. Борим се да създадем общност от активни, знаещи и мислещи хора. Ако споделяш нашите ценности и имаш желание да се включиш в тази мисия, ще се радваме да поговорим с теб.

Краен срок за кандидатстване: 24.11.2016 г.

Искаш ли:

 • 200,000 души на месец да четат твоите материали и да разчитат на теб да повишат правната си култура
 • Ежедневно да комуникираш с млади, амбициозни и устремени професионалисти в сферата на правото и дигиталните технологии
 • Да развиеш правните си знания
 • Да намериш нови приятели
 • Да се забавляваш

Ако отговорите на тези въпроси са “ДA!” – тогава прочети по-надолу.

Кой?

 • Студент по право, без значение курсът на обучение
 • Добра компютърна подготовка – онлайн комуникацията не те плаши
 • Готов да се отдадеш на каузата в следващите 3 месеца
 • Отговорен, упорит, любопитен, търсещ отговори

Какво?

 • Ще бъдеш автор на pravatami.bg
 • Ще те въведем в света на Праватарите
 • Ще ти предложим огромно поле за изява
 • Ще те запознаем с други, които имат същите ценности и интереси като теб
 • Ще ти помогнем да развиеш своите личностни и професионални качества
 • Ще ти бъдем приятели
 • Ще получиш сертификат и препоръка на български и английски – много полезно, ако решиш да специализираш в чужбина

Стажът е неплатен. Заслужаваш да получаваш и финансово удовлетворение от приноса си за обществото, но не можем да си го позволим. Ние сме Сдружение в обществена полза, доброволци сме. Приходите, които успяваме да реализираме с реклама и продукти, са за поддръжка на сайта, сървърите и най-необходимото за нашето съществуване. Това няма да е така за дълго. Ще се радваме след 3 месеца да успеем да предложим платена позиция на най-отговорните и талантливи стажанти. При нас или при партньорски организации и компании.

Къде?

Базирани сме в София, но това няма значение. Можеш да се присъединиш към нас от всяка точка на света. Работим дистанционно, в облака. Използваме инструменти като Basecamp 3 (нашият щаб и централно място за комуникация), Trello и Google Drive, които правят това възможност. От време на време правим и страхотни екипни сбирки – в града и сред природата.

Защо?

Смятаме, че всеки трябва да има възможност да даде част от себе си на каузата за висока правна култура. Нашите 200,000 месечни потребители нарастват постоянно и отговорността ни пред тях става все по-голяма. Правата (статиите) трябва винаги да отговарят на търсенето за полезна и практична правна информация – на разбираем език. Не можем да се справяме сами. Имаме нужда от хора като теб!

Как?

Отговори на няколко въпроса по-долу и ни разкажи за себе си в срок до 24.11.2016 г. Ще дадем обратна връзка до края на месеца.

pravatami.bg ekip

 

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

10 правни курса,
които спестяват стотици левове