1. Благодаря Ви за отговора. Не става ясно обаче кои са тези изключения от цитираното от Вас: ”освен при продажбата на недвижими имоти, при които разноските се заплащат от страните по равно" ? Точно за тях питам, как може да изповядвам сделка с моят, в която да поделя разходите с продавача?

  Благодаря Ви за отговора.
  Не става ясно обаче кои са тези изключения от цитираното от Вас:
  ”освен при продажбата на недвижими имоти, при които разноските се заплащат от страните по равно” ? Точно за тях питам, как може да изповядвам сделка с моят, в която да поделя разходите с продавача?

  See less
  • 0
 2. Здравейте, Благодаря за допълнителния въпрос. Така е наясно съм с спецификите. Говорим в общия случай, когато фирмите желаещи да споделят общ склад имат една и съща дейност и вид на продукцията, която складират. В конкретния пример става дума за опаковани хранителни продукти тип грудки/ядки, който сПрочети

  Здравейте,
  Благодаря за допълнителния въпрос. Така е наясно съм с спецификите. Говорим в общия случай, когато фирмите желаещи да споделят общ склад имат една и съща дейност и вид на продукцията, която складират. В конкретния пример става дума за опаковани хранителни продукти тип грудки/ядки, който само се търгуват ( купуват и продават) в оригиналната им опаковка, с която идват от производителя. Без допълнителнен процес на преопаковане.

  See less
  • 0
 3. адв. Николина Митова бихте ли отговорили и на последния ми пост. Благодаря Ви.

  адв. Николина Митова бихте ли отговорили и на последния ми пост.
  Благодаря Ви.

  See less
  • -8
 4. Здравейте, адв. Николина Митова бихте ли отговорили на последния ми коментар? Благодаря Ви предварително.

  Здравейте, адв. Николина Митова бихте ли отговорили на последния ми коментар?
  Благодаря Ви предварително.

  See less
  • 0
 5. Пропуснах да спомена следното: – в ДУК е уговорено изрично, че лицето не получава възнаграждение – фирмата в която ДУК е управител, няма дейност – лицето, работило по трудов договор е било осигуряване 12 месеца без прекъсване Бихте ли потвърдили/отрекли следното: В случай, че по ДУК не е уговорено вПрочети

  Пропуснах да спомена следното:
  – в ДУК е уговорено изрично, че лицето не получава възнаграждение
  – фирмата в която ДУК е управител, няма дейност
  – лицето, работило по трудов договор е било осигуряване 12 месеца без прекъсване

  Бихте ли потвърдили/отрекли следното:

  В случай, че по ДУК не е уговорено възнаграждение и лицето не упражнява трудова дейност извън дейността по управление и контрол или не е съдружник в дружеството, същото не попада в обхвата на чл. 4 от КСО и не подлежи на осигуряване.

  Благодаря предварително.

  See less
  • 0