1. Може би ще е полезно за някого. Направих жалба по имейл към банката с пълно описание на случая и след няколко дена получих копие на решението по жалбата, че сметката и картата са закрити. Предполагам въпреки, че PDF-а е ксерокопие на оригинала при необходимост от справка важи. Има си дата, входящ ноПрочети

  Може би ще е полезно за някого.
  Направих жалба по имейл към банката с пълно описание на случая и след няколко дена получих копие на решението по жалбата, че сметката и картата са закрити.
  Предполагам въпреки, че PDF-а е ксерокопие на оригинала при необходимост от справка важи. Има си дата, входящ номер и т.н.

  See less
  • 0
 2. Проверих в ОУ. На кратко, ако картата не е била използвана и не са усвоявани суми от предоставеният кредитен лимит за период от 1 (една) година действието на договорът автоматично се прекратява. Да, НО, вчера 21.09.2022 получавам SMS със съобщение че дължа 8 (ОСЕМ) стотинки за револвиране по издаденПрочети

  Проверих в ОУ. На кратко, ако картата не е била използвана и не са усвоявани суми от предоставеният кредитен лимит за период от 1 (една) година действието на договорът автоматично се прекратява.
  Да, НО, вчера 21.09.2022 получавам SMS със съобщение че дължа 8 (ОСЕМ) стотинки за револвиране по издадената карта, канейки ме да платя до 5-ти октомври. Обърнете внимание на това, че все още не съм активирал картата и НЯМА да го направя. Въпреки това дължа 8 (стотинки). Ако правилно разбирам това е мръсен и евтин номер за обвързване!

  See less
  • 0
 3. Понеже по постоянен адрес са в различни населени места, има ли значение в кой съд ще се подаде молбата за развод?

  Понеже по постоянен адрес са в различни населени места, има ли значение в кой съд ще се подаде молбата за развод?

  See less
  • 0
 4. Благодаря ви, за съвета. МНОГО помогна. Пратката вече е при мен. За всички които ще прочетат тази тема ще кажа, не допускайте да ви разиграват. Бъдете възпитани, но не за сметка на вашите права. Всичко си идва на мястото.

  Благодаря ви, за съвета. МНОГО помогна. Пратката вече е при мен. За всички които ще прочетат тази тема ще кажа, не допускайте да ви разиграват. Бъдете възпитани, но не за сметка на вашите права. Всичко си идва на мястото.

  See less
  • 0
 5. Благодаря. Питах познати които твърдяха, че след 7 дена се унищожавала или се конфискува в полза на държавата. Ще се доверя на вас. А пратката вече е при мен. Едва преди два дена я получих.

  Благодаря. Питах познати които твърдяха, че след 7 дена се унищожавала или се конфискува в полза на държавата.
  Ще се доверя на вас. А пратката вече е при мен. Едва преди два дена я получих.

  See less
  • 0
 6. Благодаря Ви за навременния отговор. Ще изпратя още днес писмо с направените от Вас предложения. Те би следвало да са наясно с онова което предстои, но като и преди се е случвало, отново комуникацията е едностранно затруднена/блокирана, разчитайли/вярвайки, че инвалид с физическо ограничение, означаПрочети

  Благодаря Ви за навременния отговор. Ще изпратя още днес писмо с направените от Вас предложения. Те би следвало да са наясно с онова което предстои, но като и преди се е случвало, отново комуникацията е едностранно затруднена/блокирана, разчитайли/вярвайки, че инвалид с физическо ограничение, означава същия с умствени дефицити. Както писах и на тях разликата е чудовищна без преувеличаване. Отново благодаря.

  See less
  • 0