1. Благодаря ви, за съвета. МНОГО помогна. Пратката вече е при мен. За всички които ще прочетат тази тема ще кажа, не допускайте да ви разиграват. Бъдете възпитани, но не за сметка на вашите права. Всичко си идва на мястото.

  Благодаря ви, за съвета. МНОГО помогна. Пратката вече е при мен. За всички които ще прочетат тази тема ще кажа, не допускайте да ви разиграват. Бъдете възпитани, но не за сметка на вашите права. Всичко си идва на мястото.

  See less
  • 0
 2. Благодаря. Питах познати които твърдяха, че след 7 дена се унищожавала или се конфискува в полза на държавата. Ще се доверя на вас. А пратката вече е при мен. Едва преди два дена я получих.

  Благодаря. Питах познати които твърдяха, че след 7 дена се унищожавала или се конфискува в полза на държавата.
  Ще се доверя на вас. А пратката вече е при мен. Едва преди два дена я получих.

  See less
  • 0
 3. Благодаря Ви за навременния отговор. Ще изпратя още днес писмо с направените от Вас предложения. Те би следвало да са наясно с онова което предстои, но като и преди се е случвало, отново комуникацията е едностранно затруднена/блокирана, разчитайли/вярвайки, че инвалид с физическо ограничение, означаПрочети

  Благодаря Ви за навременния отговор. Ще изпратя още днес писмо с направените от Вас предложения. Те би следвало да са наясно с онова което предстои, но като и преди се е случвало, отново комуникацията е едностранно затруднена/блокирана, разчитайли/вярвайки, че инвалид с физическо ограничение, означава същия с умствени дефицити. Както писах и на тях разликата е чудовищна без преувеличаване. Отново благодаря.

  See less
  • 0
 4. Четете общите условия. Там е записано всичко. За съжаление не виждам друга възможност. Измамните схеми на операторите в България са световен еталон за некоректност. След като пишете тук значи не сте експерт в играта на убеждаване, следователно няма начин някой служител да проговори просто така. ЧетеПрочети

  Четете общите условия. Там е записано всичко. За съжаление не виждам друга възможност. Измамните схеми на операторите в България са световен еталон за некоректност. След като пишете тук значи не сте експерт в играта на убеждаване, следователно няма начин някой служител да проговори просто така. Четете внимателно общите условия отговорът трябва да е записан някъде там.

  See less
  • 1