1. Но ми е интересно какво значи лично парко място. Нещо което сте зи заплюли или имате документ за собсвеност ?

  Но ми е интересно какво значи лично парко място. Нещо което сте зи заплюли или имате документ за собсвеност ?

  See less
  • 0
 2. Попринцип хвърлянето на фасове си е замърсяване и може да се пусне един сигнал до общината. Иначе ако фасовете са запалени и доизгарят на колата ти, то това оврежда боята. Ако ти е застрахована ще е по лесно защото застрахователите си наемат адвокатска кантора за такива дела. Единственото нещо коеотПрочети

  Попринцип хвърлянето на фасове си е замърсяване и може да се пусне един сигнал до общината. Иначе ако фасовете са запалени и доизгарят на колата ти, то това оврежда боята. Ако ти е застрахована ще е по лесно защото застрахователите си наемат адвокатска кантора за такива дела. Единственото нещо коеот трябва да направиш е да си намериш да кажем още двама свидетели и делото ще започне. Имат голям шанс да бъдат осъдени поне на първа инстанция. Свидетелите не е нужно да са видели случая, просто им дай снимка на човека и им посочи апартамента. Когато там свети си запише времето, разберете се какво ше кажете пред съда и кажете, че сте видели въпросния човек. Такова лъжесвидетестване е трудно дас е докаже и прокуратурата дори и да не им признае показанията то нада ли ще бъдат съдени. Друго не ми идва на ум.

  See less
  • 0
 3. This answer was edited.

  Имам подобен проблем. Наемам апартамент в зелена зона с парко място в общото дворно постранство. Оказва се обаче, че то е пълно на 99% като има място къде да се паркира но там има един сърдит старец който твърди, че не иска колта ми да седи под прозореца му(въпреки че дава на комшията си), заплашвамПрочети

  Имам подобен проблем. Наемам апартамент в зелена зона с парко място в общото дворно постранство. Оказва се обаче, че то е пълно на 99% като има място къде да се паркира но там има един сърдит старец който твърди, че не иска колта ми да седи под прозореца му(въпреки че дава на комшията си), заплашваме, вика ми и настройва наборите си от всхода срещо мен. Сега започна да си загражда територия с откраднати пътни знаци и ми обяснява, че щом съм наемател нямам права и договора ми бил невалиден. Дори собственичката на апартамента се опита да говори, но неговата грубост и арогантност няма граници. Да не говорим, че отделно е заел и парко място където другите спират. Общо взете той и един негов комшия с 3 коли са завзели половината двор. Как може правно да се реши този проблем?

  See less
  • 0
 4. Е то на нея ще и дадът ли някакъв документ изобщо който да обжалва. Слагат бариерата и не и дават чип.

  Е то на нея ще и дадът ли някакъв документ изобщо който да обжалва. Слагат бариерата и не и дават чип.

  See less
  • 0
 5. Извинявам се, но трявба да добавя, че тези хора или са безработни официално, или се водят социално сляби. И да ги осъдя полза няма.

  Извинявам се, но трявба да добавя, че тези хора или са безработни официално, или се водят социално сляби. И да ги осъдя полза няма.

  See less
  • 0
 6. Благодаря за отговора но никой не иска да си има работа с това семейство и не иска да застане пред съд. Единствените ми свидетели са мой близки хора които са ми идвали на гости и не са станали свидетели на лошото охапване. Въпреки, че имаше свидетели и на заплахата за убийство пак никой не иска да сПрочети

  Благодаря за отговора но никой не иска да си има работа с това семейство и не иска да застане пред съд. Единствените ми свидетели са мой близки хора които са ми идвали на гости и не са станали свидетели на лошото охапване. Въпреки, че имаше свидетели и на заплахата за убийство пак никой не иска да свидетелства. Полицията не разпитва никой. Иначе имам снимка на охапаното, медицинско, както и белези по краката въпреки че от тогава мина година и половина. Там е работата, че едвам мога да обедя хората да свидетелстват, че кучето се изкарва винаги без повод и то без да им опоменавам имената. Получава се, че за да се упазя за да не ме хапе аз трябва да спра да си изкарвам кучето, да спра да се разхождам в квартала и постоянно да се оглеждам за въпроното куче. Това не е ли тормоз и как мога да го докажа. Излиза, че трябва да си изкарам разрешително за оръжие и да застрелям кучето а и после трябва да охранявам себеси и семейството ми от нападения с нощ с цел саморазправа или да продадем апартамента и да се махнем от квартала. Последното ако стане напускам държавата щом тя не може да се справи с едно куче. Просто не мисля, че в една правова държава в 21 век, членка на Европейския Съюз е нормално човек да излиза с пистолети ножове и брадви за да отиде спокойно на работа.

  See less
  • 0