1. Здравейтем адв. Николина Митова, Благодаря за съвета! Ще го последвам. Поздрави, Васил

  Здравейтем адв. Николина Митова,
  Благодаря за съвета! Ще го последвам.

  Поздрави,
  Васил

  See less
  • 0
 2. Привет, адв. Николина Митова, Да това с предаването на информацията прави нещата неясни. Благодаря Ви отново за помощта и съветите! Поздрави, Васил

  Привет, адв. Николина Митова,

  Да това с предаването на информацията прави нещата неясни.
  Благодаря Ви отново за помощта и съветите!

  Поздрави,
  Васил

  See less
  • 0
 3. Получих още малко разяснения по случая, глобите (4 акта) са за АДР оборудване - доколкото разбрах в актовете пише и името на фирмата и името на физическото лице. Това промения ли поне малко нещата споменати по - горе? Излиза, че и фирмата има полза от обжалването на акответе, в такъв случай кои страПрочети

  Получих още малко разяснения по случая, глобите (4 акта) са за АДР оборудване – доколкото разбрах в актовете пише и името на фирмата и името на физическото лице. Това промения ли поне малко нещата споменати по – горе?

  Излиза, че и фирмата има полза от обжалването на акответе, в такъв случай кои страни трябва да участват в обжалването: само фирмата, служителят или и двете?

  Ако обжалването се проточи и служителят остане дълго време без талон ще има ли право да управлява автомобил през това време? Служителят се притеснява, че дълго време ще остане без такъв, предоплагам, че тези притеснения са свързани с намирането на нова работа.

  Благодаря!

  See less
  • 0