1. Благодаря Ви много за отделеното време!

  Благодаря Ви много за отделеното време!

  See less
  • 0
 2. Аз преди да попитам в Агенцията по социално подпомагане бях попаднала на тази статия в сайта на праватами.бг и много се изненадах от отговора на служителката там затова и реших да Ви пиша,за да не би да има някаква промяна в изискванията.От статията разбирам,че и ако кандидаствам за дадената помощ зПрочети

  Аз преди да попитам в Агенцията по социално подпомагане бях попаднала на тази статия в сайта на праватами.бг и много се изненадах от отговора на служителката там затова и реших да Ви пиша,за да не би да има някаква промяна в изискванията.От статията разбирам,че и ако кандидаствам за дадената помощ за отопление след като родя пак не се изисква регистрация в Бюрото по труда, тъй като попадам в условието “родител, отглеждащ дете до 3г.”?

  See less
  • 0
 3. Благодаря за бързия отговор!Да аз съм безработна,но бременна в 9 месец и би трябвало да не ме задължават да имам регистрация в Бюрото по труда,тъй като попадам в това условие "бременна след 3 месец".Какво да правя в такъв случай?

  Благодаря за бързия отговор!Да аз съм безработна,но бременна в 9 месец и би трябвало да не ме задължават да имам регистрация в Бюрото по труда,тъй като попадам в това условие “бременна след 3 месец”.Какво да правя в такъв случай?

  See less
  • 0