1. Благодаря Ви! Отново ще се свържа с МОН!

  Благодаря Ви! Отново ще се свържа с МОН!

  See less
  • 0
 2. Благодаря Ви за бързия отговор! Но след отрицателния отговор на МОН , да разбирам ли,че ''професионален бакалавър" и " бакалавър" е едно и също? Та...мога ли ,според вас, да се възползвам от втора държавна поръчка, кандидатствайки за "бакалавър"?

  Благодаря Ви за бързия отговор! Но след отрицателния отговор на МОН , да разбирам ли,че ”професионален бакалавър” и ” бакалавър” е едно и също? Та…мога ли ,според вас, да се възползвам от втора държавна поръчка, кандидатствайки за “бакалавър”?

  See less
  • 0
 3. Здравейте,Валентин :) Аз имам завършен професионален бакалавър и сега искам да запиша бакалавър. Според вас ,ще мога ли отново да съм държавна поръчка? Звънях в МОН и отговорът им беше " НЕ". По тази логика " професионален бакалавър" и " бакалавър " е една и съща ОКС.

  Здравейте,Валентин :) Аз имам завършен професионален бакалавър и сега искам да запиша бакалавър. Според вас ,ще мога ли отново да съм държавна поръчка? Звънях в МОН и отговорът им беше ” НЕ”. По тази логика ” професионален бакалавър” и ” бакалавър ” е една и съща ОКС.

  See less
  • 0