Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

ninaivanova

читател
Следващи
 1. Чувам от други хора ,че съм била трудна за разпознаваме нещо страшно звучи тъй като не мисля че съм престъпник.Постояно чувам че ме издирват от полицията кола на съдебната власт преди една седмица ми свирна с клаксона много странно ми изглежда всичко това не съм запозната

  • 0
 2. Вие казвате, ако имам притеснения може да ме придружи адвокат проблема е че аз съм безработна сега и плез ум не ми е минавало да си наема адвокат а и в момент на молба до районото управление има ли място време за авокат предложението не е зле.

  • 0
 3. Здравейте Роси нямам нито обвинителен акт, нито призовка, просто тормоз от полицията това е в продължение на години само че не е доказуемо и може би нямам право на жалба.

  • 0
 4. Приложила съм всички необходими документи от Нап като ми казаха че ще проверят транзакцията от банката за последните два месеца юни и юли.Често да ви кажа след този случай ме е изсрах да си платя здравните осигуровки за да не стане отново по същият начин.

  • 0
 5. This answer was edited.

  Здравейте!В оснаванието на плащане съм посочила че заплащам здравни осигуровки, но на превода не пише че тази сума е за здравни осигуровки. Транзакцията е като обща сума за трите месеца.

  • 0

10 правни курса,
които спестяват стотици левове