1. Г-жо митова, всички хиоландски документи ми бяха дадени от продавача! Нали с тях регистрирах колата в КАТ! Щом са ми отбелязали че колата е на бензин/втечнен Газ значи уредбата ми е била сложена в сервиз в Европейския сервиз. Вече карам трета година и в БГ няма сервиз който да се съгласи да я проверПрочети

  Г-жо митова, всички хиоландски документи ми бяха дадени от продавача! Нали с тях регистрирах колата в КАТ! Щом са ми отбелязали че колата е на бензин/втечнен Газ значи уредбата ми е била сложена в сервиз в Европейския сервиз. Вече карам трета година и в БГ няма сервиз който да се съгласи да я провери/! Питал съм в над 10 газ-сервизи, които поставят и проверяват газови уредби, но тази била много специална и скъпа…

  See less
  • 0
 2. И за да ми впишат уредбата в талона означава че е имало документ за поставената уредба в Холандия. Но в КАТ ми взеха всички документи от Холандия при регистрацията. Къде е моята вина?

  И за да ми впишат уредбата в талона означава че е имало документ за поставената уредба в Холандия. Но в КАТ ми взеха всички документи от Холандия при регистрацията.
  Къде е моята вина?

  See less
  • 0
 3. Но тя е била вписана в Холандския документ и от КАТ Разград също е вписана в Големия талон. Това означава че уредбата не е слагана от мен или любител, а от оторизиран сервиз в страна от ЕС. Въпросът ми е че това е най новото поколение Газови инжекцион, които използват инжекторите на автомобила кактоПрочети

  Но тя е била вписана в Холандския документ и от КАТ Разград също е вписана в Големия талон. Това означава че уредбата не е слагана от мен или любител, а от оторизиран сервиз в страна от ЕС.
  Въпросът ми е че това е най новото поколение Газови инжекцион, които използват инжекторите на автомобила както и неговият компютър (ECU)!
  Не се налага дупчене на главата на двигателя и поставяне на други инжектори.
  Иновативна технология и най малко замърсяване на околната страна!

  See less
  • 0
 4. Внесена кола от Холандия с монтиран Газов инжекцион и вписан в Големия талон как и кой може да на прави Технически преглед? Всички сервизи отказват! Предлагат ми да я демонтират и да сложат тяхна НОВА!?

  Внесена кола от Холандия с монтиран Газов инжекцион и вписан в Големия талон как и кой може да на прави Технически преглед?
  Всички сервизи отказват! Предлагат ми да я демонтират и да сложат тяхна НОВА!?

  See less
  • 0