1. Има разследване за закана за убийство. Аз съм потърпевша . Но от полицията ми казват ,че не трябва да казвам никъде ,че след тази закана се страхувам и че това според тях е разгласяване на информация. Питам мога ли да казвам имам ли право да казвам ,че има закана за убийство към мен.

  Има разследване за закана за убийство. Аз съм потърпевша . Но от полицията ми казват ,че не трябва да казвам никъде ,че след тази закана се страхувам и че това според тях е разгласяване на информация. Питам мога ли да казвам имам ли право да казвам ,че има закана за убийство към мен.

  See less
  • 0
 2. Става въпрос за дворна врата на двор.

  Става въпрос за дворна врата на двор.

  See less
  • 0
 3. При нас ситуацията е много тежка ,понеже е намесен и полицейски служител. В гр. Ст. Загора добрите наказателни адвокати отказват. Има 2 опита за убийство ,като едното е от полицай, а другото от бивш затварник ,който е в приятелски отношения с полицая. Има 2 взломни кражби- при едната кръвта се оказаПрочети

  При нас ситуацията е много тежка ,понеже е намесен и полицейски служител.
  В гр. Ст. Загора добрите наказателни адвокати отказват.
  Има 2 опита за убийство ,като едното е от полицай, а другото от бивш затварник ,който е в приятелски отношения с полицая.
  Има 2 взломни кражби- при едната кръвта се оказа на рецидивист, приятел на бившия затворник който се опита да ни убие. При втората е влезнато с резачка в имота ни съсед е видял полицая ,но и двете са спрени. Полицая работи в криминалистичната лаборатория и е вещо лице в съда ,всички го познават.
  Има и набеждаване от същия полицай ,но прокурорите отказват да образуват наказателно производство ,защото го познават.
  Същия полицай хвърля изпражнения на покрива ни.
  Освен това строи незаконно , има констативни актове за незаконен строеж и влязла в сила Заповед на кмета, но Общинта не го събаря . Постоянно ни заплашва, псува и показва с движения ,че ще бъдем убити. Никой не реагира. Всеки път ни казват ,че няма да се повтори ,но става все по страшно. Ние смятаме ,че мотива е защото ние пишем за незаконния му строеж. 0889799677 , maria.a.v@abv.bg

  See less
  • 0
 4. Сграта е индивидуална, собствен покрив

  Сграта е индивидуална, собствен покрив

  See less
  • 0