1. А ако договорът е граждански с това съдържание на договора по различно ли стоят нещата?

  А ако договорът е граждански с това съдържание на договора по различно ли стоят нещата?

  See less
  • 0
 2. Значи да разбирам ,че самоосигуряващото се лице извършвайки дейност по граждански договор просто ще дължи осигурителни вноски за фонд “Общо заболяване и майчинство,ако извършва дейността ,за която е регистрирано и това няма да доведе до прекратяване на обезщетенията за майчинството.

  Значи да разбирам ,че самоосигуряващото се лице извършвайки дейност по граждански договор просто ще дължи осигурителни вноски за фонд “Общо заболяване и майчинство,ако извършва дейността ,за която е регистрирано и това няма да доведе до прекратяване на обезщетенията за майчинството.

  See less
  • 0
 3. Благодаря за отговорът !Значи да разбирам в конкретния случай ,че ако съм се осигурявала за общо заболяване и майчинство фирмата няма право да прекрати договорът през 2 -те години от майчинството и парите от него не могат да бъдат спрени.

  Благодаря за отговорът !Значи да разбирам в конкретния случай ,че ако съм се осигурявала за общо заболяване и майчинство фирмата няма право да прекрати договорът през 2 -те години от майчинството и парите от него не могат да бъдат спрени.

  See less
  • 0