1. Благодаря ви! Последен въпрос в случай на неправомерно отношение към мен и желая да сигнализирам инспекцията по труда мога ли сама да го сторя или ще ми бъде необходимо участието на адвокат. Както и има ли друг евентуален вариант, с който работодателя да ми навреди по време на болнични или майчинствПрочети

  Благодаря ви!
  Последен въпрос в случай на неправомерно отношение към мен и желая да сигнализирам инспекцията по труда мога ли сама да го сторя или ще ми бъде необходимо участието на адвокат. Както и има ли друг евентуален вариант, с който работодателя да ми навреди по време на болнични или майчинство?

  See less
  • 0
 2. Благодаря за отива ви. Да въпросите са много. -Фактически той може ли да закрие фирмата си просто защото няма останал персонал, който да му работи, макар да е в период на търсене на такъв. Поставям нещата, че не е фирма и без приходи, а прилични такива. Ако той направи това, може ли да не ми оставиПрочети

  Благодаря за отива ви.
  Да въпросите са много.
  -Фактически той може ли да закрие фирмата си просто защото няма останал персонал, който да му работи, макар да е в период на търсене на такъв. Поставям нещата, че не е фирма и без приходи, а прилични такива.
  Ако той направи това, може ли да не ми остави възможността да използвам както болнични, така и майчинство. Имам ли защита в този случай от него, за да си отгледам спокойно детето.
  -длъжна ли съм директно да ги предоставям на него, тъй като имам предпоставката да мисля, че след представянето им може и същите да не стигнат до счетоводител.

  See less
  • 0