1. Здравейте и благодаря за отговора. Прието ли е частно лице да подаде без адвокатско представяне жалба в съда по този случай? Също така, да разбирам ли, че адвокатското възнаграждение е дължимо и в случай, че фишът не бъде отменен от съда? Или не се дължи в случай, че съда не отмени фиша?

  Здравейте и благодаря за отговора. Прието ли е частно лице да подаде без адвокатско представяне жалба в съда по този случай?
  Също така, да разбирам ли, че адвокатското възнаграждение е дължимо и в случай, че фишът не бъде отменен от съда? Или не се дължи в случай, че съда не отмени фиша?

  See less
  • 0
 2. Здравейте, Благодаря за отговора! В моя случай какви мерки е редно да предприема - възражение или обжалване? Освен това, съвсем директно - какво ще ме посъветвате - в момента дължа 280 лв (с отстъпка 30%) за този фиш. Ако реша да предприема действия, колко може да ми струва това (адвокат и т.н.) и дПрочети

  Здравейте,
  Благодаря за отговора!
  В моя случай какви мерки е редно да предприема – възражение или обжалване?

  Освен това, съвсем директно – какво ще ме посъветвате – в момента дължа 280 лв (с отстъпка 30%) за този фиш.

  Ако реша да предприема действия, колко може да ми струва това (адвокат и т.н.) и дали си струва занимавката, или е по-лесно и просто да го платя? Има ли според вас някаква гаранция, че гореописаното (най-вече несъответствие на координати и адрес) ще премахне фиша?

  Поздрави!

  See less
  • 0