1. Благодаря Ви за бързия отговор. Тъй като единият брат в момента е на легло и е трудо подвижен, при дарение необходимо ли е да присъстват освен дарителя с данните на получаващите дарението или е нужно присъствието и на тримата?

  Благодаря Ви за бързия отговор. Тъй като единият брат в момента е на легло и е трудо подвижен, при дарение необходимо ли е да присъстват освен дарителя с данните на получаващите дарението или е нужно присъствието и на тримата?

  See less
  • 0
 2. Здравейте. Въпросът е подобен, но в нашия случай наследници са съпругата ми и двамата и братя близнаци. От починалите за три дни родители наследството са два леки автомобила, за които двамата братя са решили да ги запазят. Каква е процедурата съпругата ми да се откаже от тях и същите да бъдат регистПрочети

  Здравейте. Въпросът е подобен, но в нашия случай наследници са съпругата ми и двамата и братя близнаци. От починалите за три дни родители наследството са два леки автомобила, за които двамата братя са решили да ги запазят. Каква е процедурата съпругата ми да се откаже от тях и същите да бъдат регистрирани на името на двамата близнаци. Какви документи трябва да се представят пред нотариус и нужно ли е присъствието и на двамата братя или само техните данни.

  See less
  • 0