1. Благодаря за информацията адв. Николина Митова! Относно неплатения прехвърлен отпуск от бащата - не разбрах само дали той ми се прекратява в деня на записване на детето в учебното заведение или е в деня на реалното му тръгване на ясла?

  Благодаря за информацията адв. Николина Митова!
  Относно неплатения прехвърлен отпуск от бащата – не разбрах само дали той ми се прекратява в деня на записване на детето в учебното заведение или е в деня на реалното му тръгване на ясла?

  See less
  • 1
 2. Ясно. А относно бъдещият купувач на апартамента съществува ли някакъв риск или след като той вече закупи апартамента, то тази 1/2 идеална част от имота няма как да бъде оспорвана повече?

  Ясно. А относно бъдещият купувач на апартамента съществува ли някакъв риск или след като той вече закупи апартамента, то тази 1/2 идеална част от имота няма как да бъде оспорвана повече?

  See less
  • -3
 3. Здравейте, адв. Николина Митова и благодаря за обратната връзка! Към настоящият момент аз съм единствен собственик на апартамента. Преди 2 години апартаментът беше в съсобсвеност със сестра ми, но както написах по-рано днес - чрез дарение аз получих и нейната 1/2 идеална част от имота. ПритеснениятаПрочети

  Здравейте, адв. Николина Митова и благодаря за обратната връзка! Към настоящият момент аз съм единствен собственик на апартамента. Преди 2 години апартаментът беше в съсобсвеност със сестра ми, но както написах по-рано днес – чрез дарение аз получих и нейната 1/2 идеална част от имота. Притесненията ми са относно това дали при този вид сделка, а именно дарението би могло да има някакви рискове за мен и бъдещият купувач на апартамента, тъй като искам да го продам?

  See less
  • -1