1. адв. Митова, Благодаря Ви за интерсната дискусия. Аз не съм казал какво възнемерявам да правя, нито точно как. Липсва ми точна информация, да речем. А за Била - колкото са международни, толкова и български, спазили или не въпросните изисквания, и начин, който обсъждаме и ми е най-малкото интересен сПрочети

  адв. Митова,

  Благодаря Ви за интерсната дискусия. Аз не съм казал какво възнемерявам да правя, нито точно как. Липсва ми точна информация, да речем. А за Била – колкото са международни, толкова и български, спазили или не въпросните изисквания, и начин, който обсъждаме и ми е най-малкото интересен също. Законът е еднакъв за всички, така бил измислен някога закона, а една процедура, която дава краен маркетингов резултат – съм сигурен – още повече, че е еднаква за всички, без значение от големината на фирмата.

  Поздрави,
  Константинов

  See less
  • 0
 2. Благодаря Ви, адв. Митова, но искам да наведа на Вашето внимание марка като Clever, която е на Била. Била не произвежда всички тези неща, а прави точно Private Labeling.

  Благодаря Ви, адв. Митова, но искам да наведа на Вашето внимание марка като Clever, която е на Била. Била не произвежда всички тези неща, а прави точно Private Labeling.

  See less
  • 0