1. Благодаря за отговора! Пропуснах да добавя, че поземленият имот е бил закупен от родителите на двамата братя, които са починали и не са оставили завещания.

  Благодаря за отговора! Пропуснах да добавя, че поземленият имот е бил закупен от родителите на двамата братя, които са починали и не са оставили завещания.

  See less
  • 0
 2. Много благодаря за отговорите Ви! Поздрави!

  Много благодаря за отговорите Ви! Поздрави!

  See less
  • 0
 3. This answer was edited.

  Благодаря, разбирам, че ако шумът продължава и през нощта, можем да се оплачем. Но като че ли нямаме никакъв избор за решаване на проблема по легален път, ако през деня шумът превишава определени децибели (напр 35) и искаме да си почиваме или да работим. Предполагам, че в случая, че искаме да си почПрочети

  Благодаря, разбирам, че ако шумът продължава и през нощта, можем да се оплачем. Но като че ли нямаме никакъв избор за решаване на проблема по легален път, ако през деня шумът превишава определени децибели (напр 35) и искаме да си почиваме или да работим. Предполагам, че в случая, че искаме да си почиваме ще трябва да отидем на хотел, а за да работим да си наемем офис, и да заведем дело с иск съседите да ни платят разноските. Какво мислите за това?

  See less
  • 0