1. Благодаря Ви за отговора. :) Не съм адвокат, чета и разбирам, доколкото мога, но от статията в pravatami разбирам, че мога да претендирам върху НЕЗАЩИТЕН ДОМЕЙН в рамките на 5 години, ако имам основание, независимо кога е възникнало. От Общите условия на Регистър.бг разбирам, че мога да имам претенцПрочети

  Благодаря Ви за отговора. :)

  Не съм адвокат, чета и разбирам, доколкото мога, но от статията в pravatami разбирам, че мога да претендирам върху НЕЗАЩИТЕН ДОМЕЙН в рамките на 5 години, ако имам основание, независимо кога е възникнало.

  От Общите условия на Регистър.бг разбирам, че мога да имам претенции върху незащитен домейн, само ако моето основание е възникнало преди първоначалната регистрация на домейна.

  Моята фирма е регистрирана преди 1 месец, а незащитеният домейн е регистриран преди 4 години. В този смисъл дори името на фирмата ми да е точно наименованието на домейна, имам ли шанс арбитрирането да е в моя полза? Сигурна съм, че фирмата, която първоначално го е регистрирала няма как да има основание за ползването му, понеже нито наименованието й има нещо общо с домейна, нито има подобна търговска марка и т.н.

  Благодаря Ви!

  See less
  • 0