1. Здравейте адв. Митова, Не само аз, а вярвам и другите лица които четат форума, от вашият отговор, няма да разберат каква е процедурата и какви са правата им в случай че са били засечени от автоматична камера и никой не им е връчил фиш, АУАН или НП. Бил съм засечен от автоматична стационарна камера чПрочети

  Здравейте адв. Митова,

  Не само аз, а вярвам и другите лица които четат форума, от вашият отговор, няма да разберат каква е процедурата и какви са правата им в случай че са били засечени от автоматична камера и никой не им е връчил фиш, АУАН или НП.

  Бил съм засечен от автоматична стационарна камера че съм се движил без винетка. Факт. В сайта на bgtoll виждам регистрирано нарушение със статус “Постъпило” от Януари месец. Факт. Не съм получил абсолютно никакво известие за тези събития, случайно проверих в сайта на bgtoll. Факт.

  Какви са правата и задълженията ми? Какво се случва оттук нататък?

  See less
  • 0
 2. Здравейте адв. Митова, Извадката от законът, която сте цитирали, не отговаря на моят въпрос. Прочетох я и преди да пиша. За да уточня - аз не съм бил спрян от длъжностно лице. Бил съм засечен от автоматична камера. Не ми е ясно засичането от автоматичната камера за какво се счита. Никой не ми е състПрочети

  Здравейте адв. Митова,

  Извадката от законът, която сте цитирали, не отговаря на моят въпрос. Прочетох я и преди да пиша.

  За да уточня – аз не съм бил спрян от длъжностно лице. Бил съм засечен от автоматична камера. Не ми е ясно засичането от автоматичната камера за какво се счита. Никой не ми е съставил акт / фиш или пък ме е уведомил че изобщо съм направил нарушение.

  Какви са правата ми в този случай?

  See less
  • 0