Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Ива

читател
Следващи
 1. В договора за наем на помещение не може да бъде уговорено ползване над 10 г., ако се сключва със собственика на помещението.

  • 0
 2. Общите условия имат сила спрямо Вас като потребител само ако писмено сте се съгласил с тях, т.е. трябва да сте изразили съгласие договорът да действа при тези общи условия. Променените Общи условия имат сила, само след като писмено сте се съгласили с тях.

  • 0
 3. Да, но само ако надареното лице умишлено убие или се опита да убие Вас, съпруга/съпругата Ви или детето Ви, или пък е съучастник в такова престъпление, ако Ви обвини в престъпление, за което може да бъдете наказан със затвор за повече от 3 години, както и ако отказва да Ви даде издръжката, от коятоПрочети

  • 1
 4. На практика всеки може да си направи завещание, но все пак има малки изисквания, които следва да се спазват. Когато се прави саморъчно завещание, то следва да бъде в ръкопис, а не написано на пишеща машина или компютър. Освен това, за да е действително моето завещание на него трябва да бъде поставенПрочети

  • 3
 5. Срокът за подаване на декларациите е до 31. Май. Този срок важи за вече регистрирани фирми. Новите фирми обаче също ще трябва да декларират своите действителни собственици в регистъра.

  • 2

10 правни курса,
които спестяват стотици левове