Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

П.П.

читател
Следващи
 1. Не. От 2019 г. администратор или обработващ лични данни може да копира документ за самоличност, само ако това е предвидено със закон.

  • 1
 2. Ако работите на трудов договор и същевременно учите в средно или висше училище в задочна вечерна или задочна форма на обучение, имате право на 25 дни учебен отпуск, но със съгласието на работодателя.

  • 1
 3. Работодателят заплаща здравните осигуровки на студентите, които са назначени при него на трудов или граждански договор. Студентите, които са редовно обучение във висши училища и до навършване на 26-годишна възраст, се осигуряват за сметка на държавния бюджет, ако не са осигурени на друго основание пПрочети

  • 0
 4. Да, категоризацията на имота е предпоставка да отдаваме законно имот под наем в Airbnb и подобни платформи. Самата категоризация като процедура се развива с подаване на заявление до кмета на общината.

  • 1
 5. Договорът (протокол) за оглед се подписва от двете страни – брокерът на агенцията и клиента, който е поканен да види жилището. Някои агенции използват този документ като застраховка, че сделката няма да бъде сключена без тяхното посредничество, други – за да следят различни статистики за своите клиеПрочети

  • 0

10 правни курса,
които спестяват стотици левове