Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Защо е важно да отстояваме правата си?

Автор:
Защо е важно да отстояваме правата си?

В интервю по Bulgaria on Air, Полина от pravatami.bg разказа на живо за ценностите, които споделя целият екип на pravatami.bg и благодарение на които платформата продължава да привлича все повече посетители, екипът се разширява, а инициативите под шапката на pravatami.bg набират все по-голяма скорост.

„Факт е, че в днешно време много хора не знаят правата си. Трудно е да се оцени нивото на правна култура в България. Но всички ние трябва да се опитваме постоянно да повишаваме своята правна култура. Това е и целта на pravatami.bg– всеки с три клика на мишката да намира полезна и практична правна информация на разбираем език. Ако всеки от нас направи опит да разбере какви са правата му и какво може да предприеме в дадена ситуация ще може да се излезе от този омагьосан кръг, в който често нашите права не се зачитат, но и ние нито ги знаем, нито ги отстояваме.“ – коментира Полина.

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg