Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

pravatami.bg с уникален формат събития за млади предприемачи.

Автор:
pravatami.bg с уникален формат събития за млади предприемачи.

 

На 25.04.2016 г. при нашите приятели от ITStep се проведе второто събитие от Школата на pravatami.bg на тема “Ключови правни тактики при стартирането на бизнес”.

Повече от 40 начинаещи предприемачи научиха най-важните стъпки и правни тактики при стартирането на бизнес. Вечерта продължи с много запознанства и приятни преживявания.

“Беше ясно структурирано според темата, много полезна информация и така обяснена, за да може да се използва практически по най-рентабилен начин” -сподели Антонио Бонев – участник в Школата.

Школата на pravatami.bg е най-новата инициатива на pravatami.bg, която цели чрез иновативен и различен подход да въоръжи младите хора със знания, увереност и контакти при стартирането на собствен бизнес.

В дългосрочен план екипът на pravatami.bg се стреми чрез събитията от Школата да подпомогне развитието на startup общността в България, както и да направи една крачка напред към силна и просперираща икономика.

Снимки от събититето има във Facebook.

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg