Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Школата на pravatami.bg отвори врати!

Автор:
Школата на pravatami.bg отвори врати!

На 21.03.2016 г. в залата на нашите партньори от ITStep се проведе първото събитие от Школата на pravatami.bg – Ключови правни тактики при стартирането на бизнес.

Никола Пенчев и адв. Полина Берг и от eкипа ни представиха най-важните правни стъпки и тактики, които следва да знае един начинаещ предприемач при стартирането на бизнес.

На събитието присъстваха 40 млади, амбициозни и ентусиазирани хора.

Благодарение на виното, осигурено от Винарна Шато Бургозоне и пицата, предоставена от нашите приятели от Пицария Джовани, всички участници бяха заредени с добро настроение и се насладиха на един приятен завършек на вечерта и много нови запознанства.


Screen Shot 2016-03-24 at 2.20.26 PM

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg