pravatami.bg за първи път организира и проведе успешно вечерно обучение на тема „Имам бизнес идея! В каква правна форма да я реализирам? Фирма или НПО?”

Станимир сподели редица практически познания за стартирането на бизнес, като разясни основните преимущества и недостатъци при реализация на една идея чрез търговско дружество или чрез НПО.

По време на Школата бяха засегнати важни въпроси, свързани с данъчните облекчения, регистрацията по ЗДДС и осигуровките на управител на фирма.

През втората половина от модула беше проведена дискусия между Станимир и Полина, която даде примери от своя професионален опит като адвокат.

Присъстващите 40 участници задаваха своите въпроси, както по време на дискусионния панел, така и след това лично към лекторите. В края на обучението участниците имаха възможност да се запознаят на по чаша вино и парче пица, осигурени от нашите спонсори Adora Events и ресторант Годзила.

Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач