2017-03-29 Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач | pravatami.bg


Новини от pravatami.bg


събитияwebtvбнтбнт2btvпечатрадионово


Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач

Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач


 

pravatami.bg за първи път организира и проведе успешно вечерно обучение на тема „Имам бизнес идея! В каква правна форма да я реализирам? Фирма или НПО?”

Станимир сподели редица практически познания за стартирането на бизнес, като разясни основните преимущества и недостатъци при реализация на една идея чрез търговско дружество или чрез НПО.

По време на Школата бяха засегнати важни въпроси, свързани с данъчните облекчения, регистрацията по ЗДДС и осигуровките на управител на фирма.

През втората половина от модула беше проведена дискусия между Станимир и Полина, която даде примери от своя професионален опит като адвокат.

Присъстващите 40 участници задаваха своите въпроси, както по време на дискусионния панел, така и след това лично към лекторите. В края на обучението участниците имаха възможност да се запознаят на по чаша вино и парче пица, осигурени от нашите спонсори Adora Events и ресторант Годзила.

Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач Школата на pravatami.bg с нов практически модул за стартиращия предприемач


Правни курсове, които спестяват стотици левове.

Научи повече

Вземи до -50% отстъпки от правни услуги, достъп до база данни с над 130 документа и бързо обслужване

Виж как10 правни курса,
които спестяват стотици левове