Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

pravatami.bg беше награден от Президента на Република България

Автор:
pravatami.bg беше награден от Президента на Република България

С голямо вълнение и радост съобщаваме, че pravatami.bg беше награден от Президента на Република България Росен Плевнелиев с Грамота “Джон Атанасов – за проекти с голям обществен принос.”

Тази грамота е признание за усилената вдъхновена и вдъхновяваща работа на целия екип на проекта в продължение на повече от 3 години.

Pravatami.bg стартира на 3.09.2012 г. с идеята на двама млади юристи, все още студенти – Станимир Ненов и Георги Държанлиев. Към каузата постепенно се включиха още много ентусиазирани, умни и вярващи в едно по-добро бъдеще млади хора, които заедно превърнаха Pravatami.bg в мястото на висока правна култура, мястото, където всеки с 3 клика на мишката научава правата си безплатно!

Продължаваме по-мотивирани от всякога да разкодираме законите и да правим все по-големи стъпки към едно по-демократично бъдеще!

Екипът

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg


10 правни курса,
които спестяват стотици левове