Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

pravatami.bg на 6 години! Догодина първи клас :)

Автор:
pravatami.bg на 6 години! Догодина първи клас :)

На 18.09.2018 г. семейството на pravatami.bg отпразнува своя шести рожден ден. Събитието се проведе при нашите приятели от Клуб Баскервил, които се погрижиха за страхотното настроение с празнична украса, мило отношение и отлична селекция от бяло и червено вино.

Приятните емоции продължиха повече от 3 часа, през които екипът, неговите партньори и приятели се забавляваха, обменяха идеи и споделяха планове за бъдещето.

Както всяка година, приятелите ни от Сладкарница Неделя ни зарадваха с невероятно вкусна торта, подготвена с много любов и внимание!

Започваме следващата праватарска година, заедно, заредени и готови за нови подвизи!

 

Полина Берг

Полина Берг

Праватар

Поли е адвокат в Софийска Адвокатска Колегия и медиатор, регистрирана към Министерство на правосъдието. Тя завърши право в Софийски университет „Св.Климент Охридски”. За нея проектът pravatami.bg е начин да допринесе за развитието на едно демократично общество, в което всеки знае правата си. Тя обича да готви и да спортува. Често можете да видите Поли усмихната и забързана по улиците на София или в метрото с телефон в ръка, отбелязвайки следващите задачи за деня.

Още новини от Pravatami.bg