Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Pravatami.bg с второ интерактивно обучение сред служителите в Овергаз

Автор:
Pravatami.bg с второ интерактивно обучение сред служителите в Овергаз

На 23.03.2017 г. Полина от pravatami.bg разкодира на живо сред служителите на Овергаз важни аспекти от потребителското право.

Чрез поредица от интерактивни способи като ролева игра, казуси и други, служителите бяха привлечени да вземат активно участие в обучението. По този начин всички присъстващи успяха да усвоят правилата и процедурите, свързани с упражняването на правата си като потребители.

По време на различните модули от обучението бяха разгледани възможностите за възползване от законова гаранция на стока, предявяване на рекламация, както и редица примери от практиката за заблуждаваща реклама и агресивни търговски практики.

Обучението е част от проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Отговорният избор“. Целта на кампанията е да покаже, че чрез избора си, който потребителят прави, той насърчава или „наказва“ добросъвестните и не толкова търговци на пазара и техните производствени практики.

overgas obuchenie overgas obuchenie overgas obuchenie overgas obuchenie overgas obuchenie overgas obuchenie

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg