Регистрация

Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Вход

Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

Забравена парола

Забравена парола? Въведи твоя имейл адрес. Ще изпратим линк за нова парола по имейл.

Нужен е профил, Трябва да си в своя профил, за да добавиш въпрос.

Успешно бизнес обучение на pravatami.bg – разпродадени билети и доволни предприемачи

Автор:
Успешно бизнес обучение на pravatami.bg – разпродадени билети и доволни предприемачи

На 26.11.2016 г. pravatami.bg за първи път организира и проведе успешно целодневно практическо обучение, което привлече множество предприемчиви хора от цяла България.

Лектори на обучението бяха Станимир Ненов (основател на pravatami.bg & Advokatami.bg), Диана Аладжова (LSA, ОИБ, Empower Capital), Полина Берг (адвокат и медиатор), Белизар Маринов (Eleven, ABLE), Никола Пенчев (Advokatami.bg), Мариела Мицева (HULT Сан Франциско), Ангелина Борисова (собственик на счетоводна кантора Anagami Accounting & Consulting) и Байчо Георгиев (pCloud, Karoll, 9 Academy, Happy Escape).

Обединявайки професионалисти от областта на правото, финансите, счетоводството и социалното предприемачество, Школата на pravatami.bg предостави пълния спектър от знания, които един начинаещ предприемач трябва да има.

Обучението премина през няколко модула, като всеки лектор проведе 15-минутна лекция, която беше последвана от 30-минутен дискусионен панел.

На обучението присъстваха 50 мотивирани и амбициозни участници с бистър ум, които задаваха множество въпроси на всеки от осемте лектора.

“Вчерашното събитие беше страхотно и изключително полезно! Вярвам, че всеки е успял да си вземе по нещо за себе си, научил е доста неща и ще избегне сериозни грешки занапред. Всеки от вас представи темата си на достъпен за непрофесионалисти език, което помогна да разберем от какво да се пазим, какви възможности имаме и как да планираме бизнеса си предварително. Нямаше нито една скучна част и през цялото време всички бяхте усмихнати и готови за отговори дори и в почивките!” сподели една от участничките Деница Ненова часове след края на събитието.

Обучението се проведе при нашите приятели от Компютърна Академия ITStep. One Coffee успя да задържи всички будни и пълни с енергия с вкусното си кафе и сладки, а пицария Godzila осигуриха незабравим обяд с ароматна пица, по време на който участниците се запознаха един с друг в приятна и неформална обстановка.

Лекторите заедно с някои от участниците продължиха интересните дискусии на after party в Уиски Бар Caldo.

shkola

dsc_9721 dsc_9739 dsc_9765 dsc_9783 dsc_9713

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.

Още новини от Pravatami.bg