Кариери

 

Присъедини се към каузата ни за активно гражданско общество с висока правна култура.

Нашите 200,000 месечни потребители имат нужда от теб!

търсим Актуализатор >

търсим Стажант >

виж други търсени таланти >

виж свободни платени позиции в Advokatami.bg >

На първо място ние сме отдадени на кауза. Всеки от нас твори и работи в най-различни сектори, в най-различни държави. Това, което ни обединява е желанието да даваме обратно на обществото си. Да правим полезни неща чрез дигитални и технологични инструменти. Без да искаме нещо в замяна.

Работим в облака. Нямаме работно време. Забавляваме се, учим се един от друг, от партньорите ни, от средата, в която се намираме. Платформите, чрез които работим: Slack, Trello и Google Drive.

Не спираме да се стремим към финансова устойчивост на организацията ни в обществена полза (Сдружение “Департамент за правна култура”). Това обаче е много трудна задача. И не е най-важното. Благодарение на теб и на всички доброволци в екипа, успяваме да преодолеем проблема с липсата на 100% финансиране. Ако все пак доброволчеството не е твоето нещо – ще се радваме заедно да намерим начин да ти плащаме, колкото смяташ, че е справедливо.

Разгледай позициите и талантите, от които гражданското общество има нужда и ни изпрати запитване. Ще отговорим макар и със закъснение. Хей, не знаем дали ще получим 10 или 1000 запитвания.


Възможности за участие

Правно

Автор

Може да бъдеш активен и постоянен автор – да имаш достъп от първа ръка до всички събития, новости и инициативи на екипа. При желание може да имаш и по-голяма гъвкавост в участието си – да държим връзка и да си активен от време на време.

Гост-автор

Искаш да опиташ от тръпката да създадеш своя статия и да достигнеш до месечна аудитория от 200,000 души? Може би искаш след време да напишеш още неща, но предпочиташ ти да определиш кога.

Редактор

Силата ти е да редактираш готови или започнати материали и да помагаш с идеи, предложения, поправки?

Актуализатор

Имаш желание да следиш дали разписаните статии са актуални към днешното законодателство? Държиш до хората да достига проверено и актуално съдържание? Тук ще се почувстваш в свои води.

Друго

Може да се включиш активно и да си част от екипа. Може да помагаш от време на време или дори еднократно. Оценяме всяка помощ.

Продуктов мениджър

Разработваме и развиваме множество продукти. Имаме нужда от теб, за да ръководиш екипа, да координираш с фриленсъри, контрактори, партньори и да се грижиш за постигане на целите на продукта.

Social Media

Хайде заедно да направим така, че полезното ни и безплатно съдържание да достига до повече хора! Ако имаш опит и знания на тема facebook organic и/или paid ads – доброволствай в името на нашата кауза!

AdWords

Преди година имахме Google AdGrants. Грантът вече изтече, но ако ти можеш да се похвалиш със супер неща, които си направил в AdWords – пиши ни, за да работим заедно!

SEO

90% от месечния ни трафик идва от органик. Това не означава, че няма място за подобрения. Искаме да идентифицираме високотърсени ключови думи с по-слаба конкуренция, по които да разписваме съдържанието си. Искаме да отговаряме на търсенето със съдържание от статии.

Growth Marketing Hacker

Присъедини се в екипа ни от growth hackers, който работи с продуктовите мениджъри и хакват растежа на нещата, които правим.

Продажби и преговори

С цел финансова устойчивост – напоследък се опитваме да продаваме реклама и продукти за бизнеса. Ако имаш опит в продажбите и преговорите – разкажи ни за него!

Набиране на средства

Дарителски кампании, грантови проекти, държавни и ЕС проекти, филантропия.

Организиране на събития

Създадохме Школата на pravatami.bg – мястото, където на живо разясняваме права и задължения на гражданите. От време на време посещаваме с лекции и големия бизнес.

Лектор

Бъди оратор / лектор / говорител на наши събития. Основно имаме изяви в София, но плануваме да се развием и в други градове. Правим и фирмени обучения.


Посочи своя талант и ни пиши

Зареждане на въпросник.


Полезни линкове:

За нас и екипът: https://pravatami.bg/ekip
Медиите за нас: https://pravatami.bg/novini

 

pravatami.bg ekip

 

Станимир Ненов

Станимир Ненов

Праватар

Основател и предприемач. Радвам се, ако успявам да създавам полезни неща. Помагам и на други да създават. С pravatami.bg създадохме най-голямата среда за разкодирани закони – правна информация на разбираем език. Advokatami.bg е инструментът за реализиране на права. Иновираме в правния свят с цел отношението клиент – адвокат (или клиент – администрация) да бъде без бюрокрация, сигурно и достъпно. Вярвам, че идеята няма значение – важно е изпълнението. Когато мога пътувам, чета и ако остава време – мисля. Не спирам да уча. Обожавам тенис.