2017-10-11 Пътешествие из правото с Яна Милкова | pravatami.bg


Блогът на Праватарите

Размисли и мнения за право, технологии, социално предприемачество и щастлив живот.
От създателите (и приятелите) на pravatami.bg.

Пътешествие из правото с Яна Милкова

В поредицата “Екипът на Pravatami.bg – кои сме ние?” ще ви запознаем с лицата зад pravatami.bg – хората, които ежедневно даряват от времето, съня и знанията си, така че в България да съществува безплатна онлайн платформа, чрез която всеки с три клика на мишката да научава своите права и задължения в различни житейски ситуации.

Предния път ви запознахме с Магдалена Митева.

Днес ще ви срещнем с Яна Милкова. Яна е вече дипломиран юрист и скоро й предстои изпит за правоспособност. Обича да пътува и да запечатва всяко пътуване във фотоалбум. Харесва й да предизвиква себе си, като си поставя за цел да проучва напълно непознати за нея аспекти на правото.

Моето име е… Яна Милкова.

В момента се намирам…. в процес на писане на съдебно решение (поредната задача от стажа).

Занимавам се… предимно със съдебното изпълнение – това е работата ми през последните три години. Но напоследък изпитвам страхотно влечение към наказателноправните науки.

3-те качества, които ме описват са… откритост, отзивчивост и малко инат :)

pravatami.bg за мен е… бягство от напрегнатото ежедневие. Обичам разбираемия и достъпен стил. Когато пиша Право, с удоволствие пропускам сложните термини и формулировки на закона.

Аз съм автор в pravatami.bg, защото… “Непознаването на закона не извинява никого”. Това ми е любим принцип на правото и мое вдъхновение да бъда автор в pravatami.bg.

След 10 години си представям своя живот… като непрестанно пътешествие из правото и по света :)Правни курсове, които спестяват стотици левове.

Научи повече

Вземи до -50% отстъпки от правни услуги, достъп до база данни с над 130 документа и бързо обслужване

Виж как10 правни курса,
които спестяват стотици левове