В поредицата “Екипът на Pravatami.bg – кои сме ние?” ще ви запознаем с лицата зад pravatami.bg – хората, които ежедневно даряват от времето, съня и знанията си, така че в България да съществува безплатна онлайн платформа, чрез която всеки с три клика на мишката да научава своите права и задължения в различни житейски ситуации.

Предния път ви запознахме с Боряна Русева.

Днес ще ви срещнем с Магдалена Митева. Магдалена е почти на финалната права на своето следване по специалност “Право”. От началото на своя „правен” път и с идването си в София, тя се ангажира с доброволческа дейност. Магдалена споделя, че е устремена в личната си кауза да бъда полезна на някого, някъде. Това я зарежда с енергия да предприема нови приключения, да любопитства, да се сблъсква с трудности и да показва най-доброто от себе си.

Моето име е… Магдалена.

В момента се намирам в… моя хармоничен хаос, заобиколена от милион задачи, малко морски пясък от преди седмица и любими хора.

Занимавам се с… миграционно право, пътешестване из потайни кътчета на света и изкуство.

3-те качества, които ме описват са… лъчезарна, отговорна, спонтанна.

pravatami.bg за мен е… море от възможности – да науча нещо ново и да го споделя с останалите.

Аз съм автор в pravatami.bg, защото… това е един „мини свят с голямо сърце”, който се стреми да помага на хората, вдъхва им кураж и ги информира за техните права (и задължения), които те понякога дори не предполагат, че имат.

След 10 години си представям своя живот… отново забързан, с време, което все не ми стига да свърша поне още нещо.